Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid

Onbeperkte capaciteit

Onbeperkte capaciteit

Optimaal behoud

Optimaal behoud

Ophalen en bezorgen

Ophalen en bezorgen

Vertrouw op de Boxify-professionals

Beveiliging

De opslagruimtes van Boxify zijn zeer goed beveiligd en uitgerust met inbraakdetectiesystemen, branddetectie, toegangscontrole en bewakingscamera's.

Milieu Beheer

Onze ruimtes beschikken over temperatuur- en vochtigheidsmeetsystemen. Niets wordt op de vloer opgeslagen en een luchtcirculatiesysteem garandeert een optimale controle.

Online inventaris

Met Boxify-inventaris weet u altijd wat u opslaat en kunt u het met één klik ophalen. Houd altijd controle over wat u opslaat.Wij helpen je alles op zijn plaats te zetten

Analyse van uw behoeften

Onze professionals analyseren uw behoeften om u de gepaste oplossing te bieden.

Speciale archiefdozen

De archiefdozen van Boxify zijn gemaakt van hydrofoob materiaal, lenen zich voor meerdere hergebruiken en zijn extreem duurzaam.

Indexeringssysteem met vertrouwelijke codes

Boxify-archiefdozen zijn anoniem. Ze bevatten dus geen enkele aanduiding van de bedrijfsnaam of inhoud. Uw archieven zijn alleen te identificeren met een uniek codesysteem waarmee elke manipulatie kan worden gevolgd.Opslag, onze passie

Boxify biedt u een complete service zodat u zich kunt concentreren op de essentie... uw bedrijf.

Flexibele oplossingen

Bij Boxify bieden we oplossingen op maat van uw behoeften. Wat de aard van uw goederen ook is, wij hebben geschikte opslagruimtes.

Professionele medewerkers

Alle medewerkers van Boxify hebben ruime ervaring en voldoen aan strenge specificaties. Dankzij een systeem van monitoring en permanente opleiding van ons personeel kunnen wij u een hoogwaardige service bieden.

Discretie verzekerd

Alleen Boxify heeft toegang tot opslagruimtes. Alle bewegingen worden gevolgd door een volgsysteem en onze faciliteiten worden 24/7 gemonitord.

Logistieke dienst

De logistieke dienst van Boxify levert uw archieven en andere goederen af op de plaats en het tijdstip van uw keuze. We bieden ook een spoedservice.

Uw bedrijf ontwikkelen

Onze experts helpen u de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen. Boxify biedt een economisch voordeel voor uw bedrijf en werkcomfort voor al uw medewerkers.

Stuur ons uw aanvraag
en we zullen u contacteren