Banner

Stockeren in alle veiligheid bij Boxify

Get started

Onze eerste regel bij BOXIFY : geniet van onze service.

Onze tweede regel bij BOXIFY : twijfelt u ergens over, vraag het ons dan.

Onze derde regel bij BOXIFY : pak slim in.

 • Wij transporteren uw goederen met de grootste zorg, maar u bent zelf verantwoordelijk voor het inpakken van uw spullen. Zorg er daarom voor dat u uw spullen goed inpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport of het stockeren. Wij raden u aan om uw spullen op te vullen, en ook de binnenzijde van onze dozen te voeren met noppenfolie of verpakkingspapier.
 • Als u een groter voorwerp wilt stockeren, stop dit dan in een doos. Pak alle kwetsbare of scherpe delen goed in, rol alle stroomkabels op en plak alle bewegende delen vast met plakband. Als u een minikoelkast opslaat, houd er dan rekening mee dat u de stroom van het toestel uitschakelt minimaal 24 uur voordat onze bezorger langskomt, dat het toestel verlucht is en dat er geen water in zit. Datzelfde geldt voor een draagbaar airconditioningtoestel : haal het alvast uit het raam voor we het komen ophalen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan een groot voorwerp waarvan wij menen dat het niet correct is ingepakt, beschermd of voorbereid het stockeren.

Onze vierde regel bij BOXIFY : geen breekbare zaken stockeren.

 • Let er op dat u geen breekbare spullen stockeert bij BOXIFY. Afgezien van onze verzekeringsdekking per doos, zijn we op geen enkele manier verantwoordelijk voor enig voorwerp dat BOXIFY redelijkerwijs "breekbaar" kan noemen, zoals glaswerk, sieraden, kunstwerken en elektronica.

Onze vijfde regel bij BOXIFY : illegale spullen of zaken die een gevaar vormen voor de veiligheid mag je niet stockeren.

 • De veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en al hun bezittingen komt op de eerste plaats. De volgende artikelen worden niet gestockeerd bij Boxify:
  • Alles wat boem doet, zoals wapens (of munitie of anderszins), explosieven, vuurwerk, gas en ontvlambare vloeistoffen.

  • Alles wat leeft of leefde. Dat omvat bederfelijke voedingsmiddelen zoals fruit, vlees, kaas, dieren, insecten, schimmels of bacterieculturen, enz.

  • Alles wat illegaal is, zoals drugs en drugsgerelateerd materiaal, gestolen voorwerpen, en alles waarvoor u gearresteerd kunt worden als het in uw bezit is.

  • Alles wat stinkt, loopt, lekt en ontploft, zoals gevaarlijke voorwerpen, giftig materiaal, zaken die gas of stank produceren, alles wat vloeistoffen bevat, zaken die geluidsoverlast veroorzaken en zaken die uitzetten. Kortom, alles wat uit de doos kan komen en schade kan toebrengen aan anderen, onze klanten, werknemers, aan bij ons gestockeerde spullen of aan onze stockageplaats.

Zesde regel bij BOXIFY : betaal de facturen van uw stockage.

 • Als u vragen hebt over uw factuur, neem dan contact op met onze klantenservice via het e-mailadres support@boxify.be.  Zij staan alle dagen van de week tot uw beschikking, van 8 tot 20 uur.
 • Zorg ervoor dat de gegevens over uw debetkaart of uw creditcard in uw Boxify-account steeds bijgewerkt zijn. Als uw kaart vervallen is, geef dan de gegevens van uw nieuwe kaart zo snel mogelijk in uw eigen account in, om betalingsachterstanden te voorkomen.