Veilige opslag

Veilige opslag

Verzekeringen op maat

Verzekeringen op maat

Kwaliteit 5/5

Kwaliteit 5/5

Klantenservice

Klantenservice

De alles-in-één service voor uw professionele opslag

Verzamelen

1

Verzamelen

De professionals van Boxify komen de goederen ophalen die u nodig heeft om op te slaan of wij ontvangen uw goederen direct in de opslagruimte. Ook kunnen wij u voorzien van inpak- en verhuismateriaal zoals dozen, noppenfolie, plakband, garderobedozen etc.

Opslag

2

Opslag

Opslag bij Boxify is veilig, temperatuurgecontroleerd, droog, schoon en modern. Bewaar uw spullen op de beste plaats. Zodra uw goederen zijn opgeslagen, heeft u toegang tot de visuele en beschrijvende inventaris van al uw opgeslagen goederen. Bovendien betaalt u alleen voor het daadwerkelijk gebruikte volume van uw goederen.

Levering

3

Levering

Op eenvoudig verzoek vanuit uw Boxify-account regelt u de levering van uw opgeslagen goederen waar u maar wilt. Zowel in België als in het buitenland. U kunt uw bezittingen geheel of gedeeltelijk terugkrijgen.

De pers heeft het over Boxify, zie de artikelen

Optimaliseer uw opslaglogistiek met Boxify

Bij Boxify vereenvoudigen we uw opslagbeheer, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe wij u kunnen helpen:

Aangepaste opslag

Aangepaste opslag

Profiteer van opslagoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu tijdelijke ruimte nodig heeft voor seizoenspieken of een oplossing voor de lange termijn, wij hebben het antwoord.

Geavanceerde beveiliging

Geavanceerde beveiliging

Uw bezittingen zijn veilig in onze moderne magazijnen die zijn uitgerust met 24/7 bewakingssystemen en strenge toegangscontroles.

Toegewijde expertise

Toegewijde expertise

Ons ervaren team staat klaar om u bij elke stap te begeleiden. Profiteer van persoonlijk advies om uw opslagactiviteiten te optimaliseren

Service Client Exceptionnel

Geavanceerde technologie

We gebruiken geavanceerde tools om een ​​transparant beheer van uw voorraden en optimale traceerbaarheid te garanderen.

Ontdek hoe Boxify uw voorraadbeheer kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis, persoonlijk advies.

Optimaliseer uw opslaglogistiek met Boxify

Professionals weten waarom ze Boxify gebruiken

Flexibele en innovatieve opbergoplossingen

Flexibele en innovatieve opbergoplossingen

Bij Boxify bieden we flexibele en innovatieve opslagoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Ontdek waarom onze opslagservice de ideale keuze is voor uw bedrijf:

Gepersonaliseerd beheer

Gepersonaliseerd beheer

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke opslagvereisten heeft. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Aanpassingsvermogen

Aanpassingsvermogen

Of u nu extra opslagruimte nodig heeft voor specifieke projecten of uw voorraadbeheer volledig wilt uitbesteden, wij passen ons aan uw workflow aan.

Totale transparantie

Totale transparantie

Blijf te allen tijde op de hoogte met ons realtime volgsysteem. U heeft eenvoudig toegang tot uw inventarisinformatie en activiteitengeschiedenis.

Winstgevendheid

Winstgevendheid

Optimaliseer uw kosten met onze efficiënte opslagoplossingen. Wij helpen u de opslagkosten te verlagen en de winstgevendheid van uw bedrijf te maximaliseren.

Ontdek hoe Boxify de efficiëntie van uw voorraadbeheer kan verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze gepersonaliseerde diensten.

Wat zijn de verschillen tussen Boxify en een zakelijke opslagservice?

Boxify
Oplossing van derden
Aangepaste opslag
Geavanceerde beveiliging
Temperatuurgecontroleerde opslag
Transparante prijzen
Gepersonaliseerd voorraadbeheer
Aanvullende diensten (verpakking, transport)
Realtime trackingtechnologie
Toegewijde klantenondersteuning

ik ben overtuigd

Uw alles-in-één oplossing voor professionele opslag

Boxify biedt u een compleet assortiment opslagdiensten om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Ontdek onze geïntegreerde oplossingen:

Flexibele self-storage

Flexibele self-storage

Profiteer van modulaire opslagruimtes die op elk moment toegankelijk zijn. Onze self-storage units zijn ideaal voor tijdelijke of korte termijn opslagbehoeften.

Veilige opslag

Veilige opslag

Vertrouw ons met het volste vertrouwen uw kostbare bezittingen toe. Onze veilige opslag zorgt ervoor dat uw items worden beschermd met geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Op maat gemaakte opbergeenheden

Op maat gemaakte opbergeenheden

Aangepaste ruimte nodig? Onze opslagruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect bij uw wensen passen.

Temperatuurgecontroleerde opslag

Temperatuurgecontroleerde opslag

Voor artikelen die gevoelig zijn voor weersomstandigheden, kiest u voor onze temperatuurgecontroleerde opslagmogelijkheid voor een optimale bewaring.

Beveiliging van topklasse

Beveiliging van topklasse

Uw gemoedsrust is onze prioriteit. Profiteer van onze beveiligde opslagfaciliteiten die zijn uitgerust met hoogwaardige bewakingscamera's en toegangssystemen.

Ontdek hoe Boxify uw opslagbeheer kan vereenvoudigen. Neem vandaag nog contact met ons op om onze oplossingen op maat te verkennen.

Uw alles-in-één oplossing voor professionele opslag

Vertel ons hoe wij u kunnen helpen uw logistiek een boost te geven.
Veelgestelde vragen over professionele opslag

Boxify biedt een volledig assortiment opslagdiensten, waaronder flexibele self-storage, veilige opslag, op maat gemaakte opslageenheden en temperatuurgecontroleerde opslag voor gevoelige items.

Beveiliging is onze prioriteit bij Boxify. Onze faciliteiten zijn uitgerust met 24/7 videobewakingssystemen, veilige toegangscontroles en geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen worden beschermd.

Ja, op eenvoudig verzoek bezorgen wij uw goederen op het gewenste adres of u kunt ze komen afhalen na eenvoudige reservering.

Absoluut ! Wij bieden oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften op het gebied van voorraadbeheer van uw bedrijf. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Voor een gepersonaliseerde offerte kunt u contact met ons opnemen via ons online formulier of per telefoon. Ons team geeft u graag gedetailleerde informatie over onze prijzen en diensten.

Boxify onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak, sterke beveiliging, diverse opslagmogelijkheden (waaronder temperatuurgecontroleerde opslag) en toewijding aan klanttevredenheid. Bekijk onze vergelijkingstabel om te zien waarin wij ons onderscheiden!

Ja, wij bieden aanvullende diensten aan, zoals professionele verpakking, veilig transport en andere logistieke oplossingen om uw voorraadbeheer te vereenvoudigen.

Wij bieden flexibele huuropties, zowel voor korte als voor lange termijn. Neem contact met ons op om de details van uw project te bespreken.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, bankoverschrijvingen en andere handige opties. Ons team zal u helpen met het betalingsproces.

Onze opslagfaciliteiten zijn strategisch gelegen om onze zakelijke klanten gemakkelijk toegang te bieden. Neem contact met ons op voor de exacte locatie van onze magazijnen.