Banner

10 tips om je spullen te recyclen voor het festival van de natuur

- Blog

 

Vier het Festival van de Natuur met ons door spullen die je niet meer gebruikt te recyclen. Met dit soort kleine dingen sla je twee vliegen in één klap, help je voor onze planeet te zorgen en bespaar je geld. Hier zijn 10 eenvoudige manieren om te recyclen en charme aan je huis toe te voegen.

 

Wijnkrat --> Dienblad voor maaltijden

Wijn is goed, maar wijnkisten nemen ruimte in. Waarom snij je ze niet doormidden en maak je er een maaltijdbakje van? Ga van aperitief naar ontbijt op bed in een paar minuten.

 

BRON : Wineandco

 

Tennisracket --> Decoratieve spiegel

Als je je oude tennisrackets nog hebt, betekent dat dat je er waarschijnlijk aan gehecht bent. Dus waarom hang je ze niet aan de muur in plaats van je kasten te verstoppen?

 

 

Keukengerei --> Kaarsen

Je bent op zoek om je kamer te verlichten. Als je thuis kaarsen en keukengerei hebt, hoef je niet verder te zoeken, de oplossing ligt recht voor je.

 

BRON: Cuisine Addict

 

 

Plastic flessendop --> Tandenborstel houder

Laat je tandenborstel niet rondslingeren, besteed aandacht aan je mondhygiëne. Inderdaad, microben kunnen infecties maar ook gingivitis en slechte adem bevorderen.

 

BRON: Trucs & bricolages

 

Tennisbal --> Tandenborstel houder

Hier is een tweede tip om je tandenborstels uit de weg te houden. Neem de tennisballen die in je zakken rondslingeren, knip ze uit en amuseer je met het versieren ervan.

 

BRON: L’astucerie

 

Alcohol fles --> Zeep dispenser

Als je een verzamelaar bent van drankflessen of flessen hebt rondslingeren, kun je je uitleven met het maken van zeepdispensers voor je keuken of badkamer. Het zal een origineel tintje geven.

 

BRON: Marie France

 

Beschadigde blikken --> Vaas

Kleed je interieur en je tafels alleen aan met: gedeukte blikjes, verf, bloemen en een beetje water.

 

BRON: Truffaut

 

Houten boomstammen --> Salontafel 

Je interieur mist natuur, de houten logs zijn zowel praktisch als trendy. En voor een meer verfijnd interieur, verf je logs wit.

 

BRON: Maison

 

Shampoo fles --> Mobiele telefoon houder

Deze geweldige mobiele houder is gemaakt van een plastic shampoofles, maar hij kan van alles gemaakt worden. Je kunt bijvoorbeeld karton gebruiken, zoals een rol toiletpapier, hout, tijdschriftenpapier, plastic zoals een cassette.

 

BRON: L’astucerie

 

Toiletpapier rollen --> Kabel opslag

Als je moe bent van het naaien of het ontwarren van je kabels, gebruik dan gewoon je wc-papier rollen.

 

BRON: Archzine

 

Trends en smaken veranderen voortdurend. Het gevolg is dat we steeds meer spullen verzamelen die we niet meer nodig hebben, maar die we niet kwijt willen. Wij stellen 2 oplossingen voor om je ruimteproblemen op te lossen. De eerste is om je voorwerpen te recycleren door hun eerste functies om te leiden, zoals we je in dit artikel hebben uitgelegd. De tweede optie is om je spullen te sorteren en op te slaan bij Boxify.
common.Search

common.Categories

< Terug