All-in opslagservice

Free boxes

Gratis opname tot 3m3

Je hoeft nergens heen! Gratis halen wij uw dozen en andere goederen rechtstreeks bij u thuis op het gelijksvloer. Uw spullen zijn in een beveiligd opslagruimte opgeslagen. (max. 30min/afhaling)

Free boxes

Leveringen

Behoefte om je spullen terug te krijgen? Maak gewoon een afspraak via uw computer of smartphone. Wij zorgen ervoor dat uw spullen uit uw opslagplaats direct bij u thuis terechtkomen. De levering is niet gratis.

Free boxes

Boxify dozen en kasten

Bij Boxify kunt u professionele opbergmiddelen kopen! Deze apparatuur wordt aan u geleverd voordat u uw goederen ophaalt, zodat u uw spullen in de beste omstandigheden kunt beschermen en in dozen kunt doen.

Free boxes

Uw spullen beheren

Via onze website en de Boxify-applicatie is het voor u nog nooit zo eenvoudig geweest om uw spullen te beheren! Zo is het mogelijk om uw afspraken te plannen, de inhoud van uw opslagplaats op afstand te beheren of uw bestellingen in de gaten te houden.

Free boxes

Verzekering

We slaan niet alleen je spullen op, we zorgen ervoor! Onze verzekering inbegrepen in de stalling dekt je spullen bij diefstal, brand en waterschade. Neem voor aanvullende verzekeringen gerust contact met ons op.

Free boxes

Veilige opslagplaats en onderhoud

Wij zorgen voor uw spullen alsof het de onze zijn! Daarom sluiten we Boxify-dozen af zodra ze zijn verzameld. Onze faciliteiten zijn zeer veilig, uitgerust met alarmen, videobewaking en bewegingsmelders. Onze opslagruimten zijn niet toegankelijk. Wij garanderen u 24-uurs veiligheid!

Free boxes

5-sterren service

Ons doel is om u te voorzien van een 5-sterren service en een ideale gebruikservaring! Daarom staat het Boxify team 12 uur per dag aan uw kant.

Honderden tevreden klanten

Wat kan een doos bevatten?

Boxify dozen zijn ontworpen volgens hoge kwaliteitsnormen. Gemaakt van duurzame materialen, kunnen ze tot 20kg dragen. Een enkele doos kan 12 paar schoenen bevatten, of 30 shirts en 10 truien. Een Boxify-box kan ook maximaal 16 werkmappen bevatten.


Wardrobe

Car

Start opslag met u postcode

Of bel met een van onze consultants voor een schatting:+32 2 318 59 16