Banner

4 knappe DIY-ideetjes om uw juwelen op te bergen

- Blog, Tips, Diy

 

Een leuke, goed georganiseerde manier hebben om uw juwelen op te bergen, zal uw leven veranderen. U hoeft geen tijd meer te verliezen bij het zoeken naar HET halssnoer (in de war met 20 andere snoeren in uw traditionele juwelenkistje).

Bent u de verwarde hopen juwelen in dozen beu? U zoekt praktische en leuke ideeën om uw kettingen, armbanden, enz. op te bergen? Ziehier 4 DIY-ideetjes om uw juwelenhoekje mooier te maken en alle juwelen in een oogopslag te kunnen zien!

 

1. De juwelentak

Heel gemakkelijk om thuis te maken! Ga buiten wandelen, kies een tak die u gepast lijkt en haal er de te lange of beschadigde takken af. Maak een haakje vast aan beide kanten van de tak en sla er spijkers in om er uw geliefde juwelen aan op te hangen. En klaar! U hoeft hem alleen nog aan de muur te hangen. 

 

2. De aangepaste kleerhanger

Neem een houten kleerhanger uit uw kast en maak er kleine nageltjes of oogschroefjes aan vast. Heel eenvoudig om thuis te maken. U kunt de kleerhanger ook in een leuk kleurtje schilderen of hem aanpassen aan uw smaak.

 

3. Aangepast kader voor oorbellen

Een leuk idee om uw oorbellen op te bergen! Neem een eenvoudige kader, haal de voorkant weg en maak een stukje kant vast aan de achterkant.

 

4. Verkoopstandaard voor juwelen

U droomt ervan om dezelfde verkoopstandaard te hebben zoals in uw favoriete juwelenwinkels? Ziehier een knap idee om ze thuis zelf gemakkelijk te maken.  

  • Neem een lege rol keukenpapier, doe er lijm op, kleef er stof op en maak een gaatje in het midden om er de steun in te schuiven.

  • Neem een tweede lege rol van toiletpapier die als steun zal dienen. Schuif hem verticaal in het gat.

  • Maak de basis van uw verkoopstandaard gewoon met een paar oude CD’s die u overschildert of bedekt met stof.

  • Kleef daarna de basis op de rest van verkoopstandaard en klaar, u kunt uw armbanden ophangen.

 

Take away

  • Het is niet nodig om fortuinen uit te geven om uw juwelen knap op te bergen!

  • Kijk om u heen: een kleerhanger, een rol toiletpapier, een kader of zelfs een tak kunnen prachtige opbergmiddelen worden voor uw juwelen.
common.Search

common.Categories

< Terug