Banner

De planten, die onvermoede vrienden!

- Blog, Lifestyle

Planten in huis, die onvermoede vrienden!

Naast het verfijnen van uw decoratie en het brengen van een aangenaam parfum in uw interieur, zijn planten in huis ook bondgenoten voor uw welzijn. Planten in huis kunnen uw gezondheid verbeteren dankzij de vele voordelen die ze bieden.

Dokter Bach, die aan de oorsprong staat van het bloemelixer "Bach Bloemen", begreep dit goed. Inderdaad, hij associeert elk kwaad met een bloem om het te behandelen. Er zijn dus al 38 elixers op de markt om het gebrek aan zelfvertrouwen, stress, depressie, enz. te verhelpen.

Er is natuurlijk ook een veel makkelijkere manier om te genieten van een aantal voordelen van planten, namelijk planten in uw huis neerzetten. Net als bomen, nemen planten kooldioxide op en geven ze zuurstof af, wat de ademhaling bevordert. De planten die beschouwd worden als de meest "depolluting" zijn: Ficus, Chlorophytum, Ivy, Pathos, Spatiphyllum (of maanbloem), Boston Fern, Dracaena, Rubber en Phoenix.

Maar dat is niet alles: onze groene vrienden hebben ook de mogelijkheid om lawaai binnen en buiten te verminderen, stof vast te houden of de hoeveelheid bacteriën in de lucht te verminderen.

Dus nu is het tijd om uw groene duim te ontwikkelen en deze nieuwe kleine levende wezens te verwelkomen in uw interieur. Planten in huis zetten, heeft enorm veel voordelen én ze zijn nog eens mooi ook!
common.Search

common.Categories

< Terug