Banner

Sorteren verandert uw leven.

- Blog, Lifestyle

Sorteren helpt u uw huishouden te organiseren

Is je huishouden moeilijk te organiseren? Wel, sorteren verandert uw leven.

Opslag is een echte therapie: dat is wat schrijfster Marie Kondo uitlegt in haar boekfenomeen La magie du Rangement. Met meer dan 2,3 miljoen verkochte exemplaren benadrukt dit boek het belang van sorteren, gooien en opslaan.

marie kondo

Volgens de Japanse Marie Kondo zou de mens een indrukwekkend aantal overbodige voorwerpen en materialen verzamelen, tot hij de volledige controle over zijn omgeving zou verliezen, wat een bron van stress zou zijn.
 

Het geheim om het huishouden te organiseren is voor haar om alles in één keer, volledig en zo snel mogelijk op te bergen. Zo kan men zichzelf bevrijden en een nieuw huishoudelijk leven beginnen. Volgens haar, "heeft het leven in een ordelijk huis een positieve invloed op alle andere aspecten van je leven.”

storing

Dankzij de KonMari-methode en de verschillende adviezen die het geeft, vertegenwoordigt dit boek een echte nieuwe levensfilosofie die dagelijks moet worden toegepast. Deze theorie om het huishouden te organiseren begint met het leren van voorwerpen los te laten die niet langer nuttig zijn of van toepassing zijn in uw huishouden.

Om je geest te bevrijden, je leven te reorganiseren en de organisatie in je huishouden terug op orde te krijgen, heb je maar één ding te doen: SORT!
common.Search

common.Categories

< Terug