Banner

Opslaan bij Boxify - F.A.Q

Opslag starten

1. Algemene vragen

Boxify is een opslagdienst die technologie gebruikt om uw leven opgeruimder te maken. Wij leveren de dozen gratis (als u buiten Brussel en de aangrenzende gemeentes woont) zodat u de voorwerpen die u wilt opslaan, kunt inpakken. Behalve de artikelen die u in dozen kunt verpakken, slaan wij ook alle voorwerpen op die door één persoon gedragen kunnen worden. Wij komen uw goederen ophalen, slaan ze op en brengen ze terug wanneer u wilt, dus u hoeft zelf niet heen en weer te reizen, dozen te kopen of naar de opslagplaats te komen. Boxify is de opslagruimte zonder te bewegen.

In onze beveiligde opslagplaats uploaden we de foto's van de inhoud van uw dozen, in hoge resolutie, zodat u altijd kunt zien wat u bij Boxify hebt opgeslagen. Dat maakt het terugvragen van uw goederen veel eenvoudiger.

Neem een kijkje op onze website om te ontdekken hoe Boxify werkt.

Wij zijn de gemakkelijkste opslagoplossing op de markt. Wij bieden een veilige, allesomvattende service. Met Boxify hoef je nergens heen. En omdat we alleen het daadwerkelijk opgeslagen volume in rekening brengen, zijn onze prijzen afgestemd op uw behoeften. Omdat klanttevredenheid van het grootste belang is, is onze helpdesk 6 dagen per week geopend om uw vragen te beantwoorden. Onze klanten zijn fan !
Boxify, voor eens en altijd.

Iedereen kan van Boxify gebruikmaken, zowel bedrijven als particulieren.

De cartografie van de geografische gebieden die door Boxify worden gediend, staat op de hoofdpagina van de website
Als u in de buurt nog niet wordt bediend, neem dan contact met ons op via +32 2 318 59 16 of stuur ons een verzoek [email protected].

Hier is een gedetailleerde lijst van plaatsen geserveerd door onze service:
Alsemberg, Anderlecht Antwerpen Asse, Oudergem, Beersel, Berchem-Sainte-Agathe, Eigenbrakel, Brucargo, Brussel, Buizingen, Cargovil, Corporate village, Diegem, Dilbeek, Drogenbos, Dworp, Evere Ganshoren, Gembloux, Groot-Bijgaarden, Grez-Doiceau, Grimbergen, Haaltert, Hal, Haren, Hoeilaart, Huizingen, Etterbeek, Ittre, Elsene, Jette, Jodoigne, Koekelberg, Kraainem, Laken Lessines, Leuven, Leuven, Kessel-Lo, Linkebeek, Lot, Machelen, Molenbeek-Saint-Jean, Neder-Over-Heembeek, Nivelles, Orp-Jauche, Ottignies, Overijse, Rhode-Saint- ontstaan, Rixensart, Ruisbroek, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Schepdaal, Sint-Martens-Lennik, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek, Tervuren, Tubize, Ukkel, Vilvoorde Waterloo Watermaal-Bosvoorde, Wavre Wemmel, Wezembeek-Oppem Sint-Lambrechts-Woluwe Sint-Pieters-Woluwe, Zaventem.
U kunt beginnen met het opslaan van uw spullen ofwel door het volume van uw artikelen te schatten of, als u het volume kent, door rechtstreeks op de opslagplan voor u op de pagina prijs .
Onze opslagfaciliteiten bevinden zich in heel België. U kunt de straal zien waarin deze onderaan de startpagina van onze site staan. Om redenen van verzekering en beveiliging geven we niet de exacte locatie van onze opslagruimten.

In tegenstelling tot klassieke opbergplaats in Boxify:

 • U betaalt alleen voor het volume dat daadwerkelijk door uw spullen wordt ingenomen
 • Ons helpcentrum is 6 dagen per week beschikbaar
 • U hebt toegang tot een online inventaris en foto's van uw spullen
 • Je hebt een basisverzekering
 • U heeft geen administratieve kosten
 • Er is geen kennisgeving van vertrek vereist
 • 2. Prijs

  Met Boxify betaalt u alleen voor het volume dat daadwerkelijk door uw spullen wordt ingenomen. Wij verzamelen uw spullen gratis van u (op de begane grond en onder de 3m3) en brengen ze naar onze beveiligde opslagruimten. Wanneer u uw spullen terug wilt krijgen, bezorgen wij ze u vanaf 24,20€. De prijs is hetzelfde in het weekend en op weekdagen, behalve op feestdagen en drukke dagen. Prijzen variëren afhankelijk van het volume van uw bezittingen, het afleveradres en de anticipatie van de vraag. U kunt deze informatie vinden op de pagina prijs .
  Nee, uw eerste factuur is evenredig voor de dagen van de resterende maand. Voor de rest van uw rekeningen is een begonnen maand een vervaldag.
  De prorata van de eerste maand en de kosten van de verzameling worden onmiddellijk gefactureerd. Het maandelijkse opslagplan wordt elke eerste dag van elke maand in rekening gebracht. Aan het einde van de opslag wordt geen korting toegepast.
  Log in op uw Boxify-account en ga naar mijn factureringspagina.
  Praat over onze service aan je vrienden! Wanneer een gesponsorde vriend bij Boxify winkelt, ontvang je 25€ aan Boxify-tegoed. Log in op uw Boxify-account in de partnerschap pagina en deel uw persoonlijke link.
  Het annuleren of melden van uw afspraak is kosteloos, tenzij de vertraging tussen de afmelding en de afspraak te kort is. Hieronder vindt u meer informatie.
  Herschikking en servicekosten:

  3. Veiligheid

  De veiligheid van uw bezittingen is onze prioriteit. Uw dozen worden thuis afgesloten en opgeslagen in onze zeer veilige opslagruimtes: 24/24 en 7/7 bewaking, uitgerust met camera's, bewegingsdetectoren, exclusief toegankelijk voor het Boxify-team, nachtzicht en alarmen. Al onze opslagruimtes worden verwarmd en geventileerd om optimale bewaarcondities te bieden. Bij Boxify wordt niets minder dan 10 cm van de grond opgeslagen. De veiligheid van uw meubels hangt ook af van de goede voorbereiding op opslag, daarom vragen wij u om uw meubels te demonteren en te beschermen voor hun transport en opslag. Dit is jouw verantwoordelijkheid.
  Om de veiligheid van uw spullen te garanderen, zijn onze opslagplaatsen uitsluitend toegankelijk voor het Boxify-team. Wij verzamelen en bezorgen uw spullen, zodat u nooit meer naar een opslagruimte hoeft te gaan. Als u uw spullen terug wilt krijgen, log dan in op uw Boxify-account en klik op de items die u wilt terugkrijgen.
  De basisverzekering is een dekking voor diefstal, brand en waterschade van 150 €/m3. Als uw woning een hogere waarde heeft, adviseren wij u om een van de drie aanvullende verzekeringen te nemen:
  • De Boxify Normaal-verzekering voor 15 €/maand dekt maximaal 200€/m3
  • Boxify Medium verzekering voor 25 €/maand dekt maximaal 250€/m3
  • Tot slot wordt onze premie verzekerd om te meten om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.
  Na het herstellen van je spullen, als je een schade opmerkt, neem dan binnen 3 werkdagen per e-mail contact met ons op via [email protected] zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

  Neem een kijkje op onze opslagregels en Algemene Servicevoorwaarden om ervoor te zorgen dat u aan de dekkingsvereisten voldoet.

  4. Bereid mijn opslag voor

  Een Boxify-box heeft een capaciteit van 63L en de afmetingen zijn 55cm lang x 35cm breed x 33cm hoog. Een eenvoudige doos kan bijvoorbeeld 12 paar schoenen bevatten, of 30 shirts en 10 truien. Als u zwaardere voorwerpen zoals boeken wilt opslaan, verspreid ze dan in verschillende vakjes om te voorkomen dat u de maximale gewichtslimiet overschrijdt (20 kg per doos). Als u deze limiet overschrijdt, brengen wij u extra overgewicht in rekening.
  Een Boxify-kledingkast heeft een capaciteit van 250L en de afmetingen zijn 50cm lang x 50cm breed x 100cm hoog. In een kledingkast kunnen 15 tot 20 kledingstukken worden opgehangen.
  Ja, we bewaren ook uw eigen dozen in de opslagruimtes. Ze moeten echter sterk genoeg zijn om vervoerd te worden. Let er ook op dat u ze niet overbelast (max. 20 kg) en dat u extra voorzorgsmaatregelen neemt bij het inpakken van uw spullen. Uw dozen moeten perfect verzegeld zijn op het moment van ophalen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor dozen die open, niet sterk genoeg of te zwaar zijn.

  Ter herinnering, alle goederen die in dozen passen moeten ofwel in uw eigen dozen of in Boxify dozen zitten. Wij accepteren geen open dozen, plastic zakken of andere ongeschikte verpakkingen.
  Ja, natuurlijk! We kunnen bijvoorbeeld fietsen, golfclubs, draagbare airconditioning, koffers, ski's, snowboards, kasten en andere grotere items opslaan. Aanvullende services zijn ook beschikbaar, zoals assistentie bij afhandeling, meerdere verhuizers, een lift om uw bedrijf naar boven te brengen of een specifiek materiaal voor kwetsbare goederen.
  • Verspreid het gewicht, vooral zware voorwerpen (bijv. boeken), in verschillende vakken om ervoor te zorgen dat ze niet worden blootgesteld aan te zware lasten, waardoor u extra gewicht bespaart.
  • Groepeer en pak samen de items die u wilt herstellen op hetzelfde moment in.
  • Buig geen items zoals t-shirts of handdoeken, maar rol ze om de ruimte te maximaliseren en kreukel ze niet
  • Kleine items zoals sokken kunnen in je schoenen, sneakers of laarzen worden geplaatst om de beschikbare ruimte in de vakken te maximaliseren. Met deze techniek kunnen ze ook hun uiterlijk behouden.