Veilige opslag

Veilige opslag

Veilige opslag

Ophaal- en bezorgservice

Veilige opslag

Klanttevredenheid 4,9/5

Veilige opslag

Aangepaste opslag

De alles-in-één service voor uw opslag en verhuizing

Ophaling

1

Ophaling

De professionals van Boxify komen de goederen ophalen die u wilt opslaan. Ook kunnen wij u voorzien van inpak- en verhuismateriaal zoals dozen, noppenfolie, plakband, garderobedozen etc. Uw goederen worden vervolgens naar onze beveiligde magazijnen vervoerd.

Opslag

2

Opslag

Bewaar uw spullen op de beste plaats. Opslag bij Boxify is veilig, temperatuurgecontroleerd, droog, schoon en modern. Zodra uw goederen zijn opgeslagen, heeft u toegang tot de visuele en beschrijvende inventaris van al uw opgeslagen goederen. Bovendien betaalt u alleen voor het daadwerkelijk gebruikte volume van uw goederen.

Levering

3

Levering

Door eenvoudigweg vanuit uw Boxify-account te bestellen, organiseert u de levering van uw opgeslagen goederen waar u ze wilt hebben. Zowel in België als in het buitenland. U kunt uw bezittingen geheel of gedeeltelijk terugkrijgen.

Boxify staat bekend om de uitmuntendheid van zijn diensten

Waarom kiezen voor Boxify?

Bij Boxify zijn we meer dan alleen een opslagbedrijf. Wij zijn uw toegewijde partner bij elke stap van uw opslag- en verhuiservaring.

Professionele ervaring

Professionele ervaring

Met jarenlange ervaring zijn wij marktleider op het gebied van opbergen en meubelbewaring.

Maximale veiligheid

Maximale veiligheid

Uw spullen zijn in goede handen. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen.

Concurrerende tarieven

Concurrerende tarieven

Profiteer van onze scherpe tarieven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening.

Uitzonderlijke klantenservice

Uitzonderlijke klantenservice

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij elke stap te helpen.

Dienst nationaal

Dienst nationaal

Ongeacht uw locatie, Boxify is overal in België beschikbaar.

Vertrouw ons met het volste vertrouwen uw eigendommen toe. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze veilige opslagoplossingen.

Boxify service image

We hebben voorraad voor +10.000 klanten

Uw turnkey partner voor opslag en verhuizing

Uw turnkey partner voor opslag en verhuizing

Bij Boxify zijn we meer dan alleen een opslagbedrijf. Wij zijn uw toegewijde partner bij elke stap van uw opslag- en verhuiservaring.

Vereenvoudigde opslag

Vereenvoudigde opslag

Onze prioriteit is om het opbergen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of u nu ruimte nodig heeft voor een paar dozen of omvangrijke apparatuur, wij hebben de juiste oplossing. Ons team begeleidt u door het proces, van het reserveren van ruimte tot het organiseren van uw bezittingen in onze beveiligde faciliteiten.

Stressvrij verhuizen

Stressvrij verhuizen

Naast opslag maken wij ook uw verhuizing makkelijker. Professioneel verpakkings- of transportadvies nodig? Wij zijn hier om u te helpen. Onze verhuisdiensten zijn ontworpen om u stress te besparen en u een soepele overgang te bieden. Uiteindelijk zorgt Boxify voor alles.

Gepersonaliseerde expertise

Gepersonaliseerde expertise

Elke klant is uniek, daarom bieden wij gepersonaliseerde oplossingen. Ons ervaren team staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u praktisch advies te geven. Wij doen er alles aan om uw ervaring met Boxify zo aangenaam mogelijk te maken.

Vertrouw op Boxify om u te ondersteunen bij elke stap van uw opslag- en verhuistraject. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Wat zijn de verschillen tussen Boxify en een opslagunit?

Boxify
Zelf opslag
Ophalen en bezorgen bij u thuis
Veiligheid gegarandeerd 24/7
Netheid van opslagruimten
Makkelijk te gebruiken
Aangepaste inventaris
Transparantie van onze diensten
Verzekering inbegrepen in al onze pakketten
Toegewijde klantenondersteuning
Flexibiliteit van opslagruimtes

Bereken mijn opslag

Wat kunnen we opslaan bij Boxify?

Boxify heeft speciale ruimtes voor alle opslagbehoeften. De kwaliteit en veiligheid van de opslag zijn dan gegarandeerd.

Meubilair

Meubilair

Verpakt, gemonteerd of gedemonteerd: bewaar uw meubels in temperatuurgecontroleerde opslagruimtes.

Goederen

Goederen

Voorraadbeheer en inventarisatie van uw goederen was nog nooit zo eenvoudig als met de logistieke diensten van Boxify.

Kostbare voorwerpen

Kostbare voorwerpen

Onze uiterst beveiligde en gecontroleerde ruimtes zijn speciaal bedoeld voor de opslag van uw meest waardevolle bezittingen. Schilderij, verzameling, voorwerp van sentimentele waarde, ...

Archief

Archief

Bewaar archieven op veilige locaties met professionele archiveringsruimtes. Indien nodig komt uw archief binnen 24 uur bij u thuis.

Materiaal

Materiaal

Zijn uw teams mobiel en moeten ze over de juiste uitrusting beschikken, afhankelijk van de behoeften? Vertrouw uw voorraadbeheer toe aan Boxify.

Wat kunnen we opslaan bij Boxify?

Als onze klanten voor Boxify kiezen, is dat ook vanwege onze ervaring.

Gratis offerte
15 minuten Gemiddelde tijd voordat u een aanbieding ontvangt
+85000 Opgeslagen objecten
96% Klanttevredenheidscijfer
4,9/5 Gemiddeld cijfer

Eenvoudig contactverzoek of hulp nodig? Vertel ons alles!
Hulp nodig ? Hier vindt u de meest gestelde vragen.

Boxify is flexibel: je kunt altijd artikelen toevoegen en verwijderen, en je betaalt alleen voor wat je bewaart. Om u een nauwkeurig tarief te geven, helpen wij u bij het inschatten van de benodigde ruimte terwijl u uw offerte ontvangt. Indien u op de dag van uw afspraak minder of meer ruimte gebruikt dan aanvankelijk gepland, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en uw maandtarief hierop aanpassen.

Natuurlijk! Wanneer u artikelen aan de opslag wilt toevoegen, logt u eenvoudig in op uw accountportaal en plant u een afhaling. Alle ophalingen en leveringen worden per uur gefactureerd.

Via uw online fotocatalogus kunt u vanuit uw luie stoel selecteren welke artikelen u wanneer wilt retourneren. Onze Full Service leveringen worden per uur gefactureerd.

Onze ultramoderne magazijnen zijn 24/7 schoon en beveiligd. Alleen getraind magazijnpersoneel heeft toegang tot de faciliteiten, zodat uw artikelen in veilige handen zijn.

Boxify beschikt over opslagruimtes verspreid over heel België. Om voor de hand liggende verzekerings- en veiligheidsredenen kunnen we de exacte locatie van deze gebieden niet geven. Maar wees gerust, uw goederen zijn nooit verder dan 30 minuten van huis en u kunt ze op eenvoudig verzoek snel ophalen vanuit uw Boxify-account.