Banner

Stockeren in alle veiligheid bij Boxify

Get started

Onze eerste regel bij BOXIFY : geniet van onze service.

Onze tweede regel bij BOXIFY : twijfelt u ergens over, vraag het ons dan.

Onze derde regel bij BOXIFY : pak slim in.

 • Wij transporteren uw goederen met de grootste zorg, maar u bent zelf verantwoordelijk voor het inpakken van uw spullen. Zorg er daarom voor dat u uw spullen goed inpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport of het stockeren. Wij raden u aan om uw spullen op te vullen, en ook de binnenzijde van onze dozen te voeren met noppenfolie of verpakkingspapier.
 • Als u een groter voorwerp wilt opslaan, plaats het dan in een doos. Wij vragen u ook om delicate of scherpe voorwerpen in te pakken, elektrische kabels in te pakken en bewegende delen af te plakken. Als u een koelkast of wasmachine opslaat, zorg er dan voor dat deze minstens 48 uur voor aankomst van onze bezorger is losgekoppeld van het lichtnet, goed geventileerd is en geen water bevat. Als u een draagbare airconditioner wilt opbergen, zorg er dan voor dat u deze vóór het ophalen uit het raam hebt verwijderd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele materiële schade aan artikelen die naar onze mening niet goed zijn verpakt, beschermd of voorbereid voor opslag.

Onze vierde regel bij BOXIFY : geen breekbare zaken stockeren.

 • Let er op dat u geen breekbare spullen stockeert bij BOXIFY. Afgezien van onze verzekeringsdekking per doos, zijn we op geen enkele manier verantwoordelijk voor enig voorwerp dat BOXIFY redelijkerwijs "breekbaar" kan noemen, zoals glaswerk, sieraden, kunstwerken en elektronica.

Onze vijfde regel bij BOXIFY : illegale spullen of zaken die een gevaar vormen voor de veiligheid mag je niet stockeren.

 • De veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en al hun bezittingen komt op de eerste plaats. De volgende artikelen worden niet gestockeerd bij Boxify:
  • Alles wat boem doet, zoals wapens (of munitie of anderszins), explosieven, vuurwerk, gas en ontvlambare vloeistoffen.

  • Alles wat leeft of leefde. Dat omvat bederfelijke voedingsmiddelen zoals fruit, vlees, kaas, dieren, insecten, schimmels of bacterieculturen, enz.

  • Alles wat illegaal is, zoals drugs en drugsgerelateerd materiaal, gestolen voorwerpen, en alles waarvoor u gearresteerd kunt worden als het in uw bezit is.

  • Alles wat stinkt, loopt, lekt en ontploft, zoals gevaarlijke voorwerpen, giftig materiaal, zaken die gas of stank produceren, alles wat vloeistoffen bevat, zaken die geluidsoverlast veroorzaken en zaken die uitzetten. Kortom, alles wat uit de doos kan komen en schade kan toebrengen aan anderen, onze klanten, werknemers, aan bij ons gestockeerde spullen of aan onze stockageplaats.

Zesde regel bij BOXIFY : betaal de facturen van uw stockage.

 • Als u vragen hebt over uw factuur, neem dan contact op met onze klantenservice via het e-mailadres [email protected].  Zij staan voor u klaar van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.30 uur.
 • Zorg ervoor dat de gegevens over uw debetkaart of uw creditcard in uw Boxify-account steeds bijgewerkt zijn. Als uw kaart vervallen is, geef dan de gegevens van uw nieuwe kaart zo snel mogelijk in uw eigen account in, om betalingsachterstanden te voorkomen.